korce-map

Ju propozoj te udhetojme sebashku per nje periudhe kohe relativisht te gjate, por njekohesisht pa shume shpenzime, ne menyre humane, te pergjegjshme dhe te ndergjegjshme, duke ndare momente te thjeshta dhe miqesore.

Ne nje kuader te mahnitshem midis maleve ne Jug-Lindje te Shqiperise.

korce-map

 

Koncepti i ketij rrjeti mbeshtetet ne tri elemente : natyre, ushqim dhe kulture.

 

concept2

Deshiroj te promovoj tek vizitoret, veçantite e vendit dhe aktoret lokale, ti bej ata te perfitojne nga vendet me te mira dhe te zgjedhura, pa bezdisur popullsine vendase.concept

 

Çdo gjë është përmbledhur në këtë diagramedhe në artikullin e dedikuar në lidhje me turizmin e qëndrueshëm dhe të ngadaltë, të aplikuar në EcoHostel tim: 

Sustainable tourism EcoHostel Stars of sunrise

Ejani pra te zbuloni hostelin tim te te rinjve : « Stars of Sunrise EcoHostel » !

logo hostel